Andreu BuenafuenteAlbert Om i The Project han presentat avui a Barcelona el seu primer projecte plegats anomenat INSTINT. Unes conferències dirigides al gran públic que sumen coneixement i entreteniment. INSTINT serà un cicle de xerrades que tindran lloc mensualment al Barts (antic Artèria Paral·lel de Barcelona) amb l’objectiu d’apropar al gran públic el pensament dels líders d’opinió del nostre entorn de forma entretinguda i dinàmica.

INSTINT s’engega en un moment extraordinari en el que la societat es fa preguntes i necessita respostes, ara és el moment per escoltar. Així es com els protagonistes defineixen el per què del projecte. Les productores d’Andreu Buenafuente i Albert Om, EL TERRAT i Dies Tontos respectivament, han unit forces per posar a l’abast del gran públic unes conferències inspiradores des d’un teatre com el Barts amb capacitat per a 900 persones, gràcies a la suma al projecte deThe Project.

Cadascuna d’aquestes xerrades estarà presentada i dinamitzada per a un mestre de cerimònies conegut pel gran públic que introduirà el tema que es tractarà i al ponent/s en qüestió que serà un dels nostres líders d’opinió. Cada conferenciant oferirà una xerrada inspiradora, estimulant i útil per a tothom. I serà al final de la conferència quan el públic assistent podrà interaccionar tan com vulgui des de la seva butaca o des de les xarxes socials. Aquestes conferències volen ser un intercanvi d’idees estant obertes a la participació i a la interacció.

El preu d’entrada a les conferències INSTINT serà de 10€ + despeses de gestió i es podran adquirir a través de proticketing.com/barts o bé a la taquilla de Barts.

 

www.instint.tv

error: Content is protected !!