FLYER-Diàlegs-muts-amb-Joan-Brossa1

Del 25 de setembre al 15 de novembre de 2014

Un diàleg entre el gran poeta i quatre artistes contemporanis que han estat influenciats per ell.

La seu de l’Eixample de la Fundació Setba acull l’exposició Diàlegs muts amb Joan Brossa. Aquesta exposició, organitzada en col•laboració amb la Fundació Brossa, és un diàleg a quatre bandes entre Joan Brossa i quatre artistes contemporanis, l’obra dels quals ha estat influenciada pel poeta català: Jordi Larroch, Andreu Buenafuente, Nasevo i Març Rabal.

Les obres de Joan Brossa donaran la rèplica a les peces d’aquests quatre artistes. D’aquesta manera es manifestarà la seva influència en el panorama artístic català i es demostrarà la vigència de l’obra i el pensament brossià.

Pulsar aquí para enlace

error: Content is protected !!